Клієнтка мобільного оператора Lifecell звернулася із проблемою, пов'язаною з новим стартовим пакетом, який придбала для своєї дитини.

Після оплати тарифного плану на 4 тижні вона зіткнулася з труднощами при реєстрації облікового запису Google для використання з цим пакетом.

Звернувшись у коментарях до оператора у пошуках допомоги, вона висловила розчарування у тому, що було витрачено час та гроші на стартовий пакет, який виявився невикористаним.

Lifecell, фото: biz.today.ua
Lifecell, фото: biz.today.ua

"Звичайно, ваша онлайн підтримка "допомогла". Нагадавши, що жодної відповідальності не несе оператор, а якщо ви придбали "карту" і з нею щось не так – це ваші проблеми, тому що виходити в інтернет та дзвонити ви можете", – написала дівчина.

Популярні новини зараз
Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Оператор, у свою чергу, запропонував клієнтці придбати ще один стартовий пакет замість надання вирішення проблеми. Для клієнтки, яка є абонентом компанії протягом 10 років, ця пропозиція видалася незадовільною.

Звернення до Lifecell / фото: скріншот Facebook
Звернення до Lifecell / фото: скріншот Facebook

Вона висловила розчарування як послуги і зазначила, що обслуговування оператора не надало належної допомоги, особливо у вирішенні проблеми, що виникла.

У цей на це оператор не надав жодних конструктивних рекомендацій чи порад. У результаті залишившись незадоволеною обслуговуванням, вона розглядає можливість зміни оператора, оскільки її проблема так і залишилася без вирішення.