На свята без світла? Компанія "Укренерго" звернулися із важливою заявою

"Укренерго". Фото: скрін youtube
"Укренерго". Фото: скрін youtube

Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які уважно ставляться до своїх платіжок з електрики та цікавляться питаннями наявності світла у своїх квартирах чи будинках, є дуже важливі новини. Справа в тому, що в соціальних мережах знову поширюються повідомлення про нібито відключення електроенергії на свята. Однак ця інформація не відповідає дійсності. Про це стало відомо завдяки повідомленню пресслужби "Укренерго". У компанії офіційно заявили, що диспетчерський центр "Укренерго" не планує обмеження споживання у святкові дні.

10 найсуворіших заборон новорічної ночі: яке бажання не можна загадувати і чому ракам не місце на столі

Новий рік, фото з вільних джерел
Новий рік, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

До зустрічі Нового 2024 року залишилося зовсім небагато часу, а це означає. що потрібно знати, як провести наймагічнішу ніч у році. Щодо методів загадування бажань ми писали раніше, та й саме бажання в нас буде одне на всю країну – перемога та процвітання нашої рідної України. Але для того, щоб магія відбулася, треба правильно провести цей проміжок часу. Що ж заборонено робити у ніч? Зазначимо, що ці прикмети розповсюджуються не лише на саму ніч, а й також на окремо 31 грудня та 1 січня. Ці дві доби ви повинні бути у всеозброєнні, щоб Зелений Дракон вас не карав. Не можна пришивати гудзики в останній день року ─ дуже високий ризик не вирішити старі проблеми у новому році. Не можна зустрічати свято у виключно жіночій компанії.

На Могилевську напали грабіжники: "Відкрила двері і отримала удар в обличчя"

Наталія Могилевська, кадр із кліпу на пісню "Я повертаюся"
Наталія Могилевська, кадр із кліпу на пісню "Я повертаюся"

Відома українська співачка Наталія Могилевська зізналась про те, що їй довелося пережити напад грабіжників. Це сталося ще у 1990-х, коли вона отримала премію за перемогу на пісенному конкурсі. Тоді Наталія отримала грошову винагороду за перемогу у фестивалі "Слов'янський базар". Інформація про це швидко розслетілася у ЗМІ. Через це вона ледь не порощалася із життям. Грабіжники увірвалися до неї додому, побили, зачинили на балконі та намагалися її пограбувати.

Пенсіонери у 2024 році можуть залишитись без індексації: заява міністра

Пенсіонери / фото
Пенсіонери / фото

Український уряд може скасувати заплановану на березень 2024 індексацію пенсій. Проте з базовою пенсією проблем не повинно бути. Про це стало відомо завдяки заяві голови Міністерства соціальної політики України Оксани Жолнович. Через відсутність міжнародної фінансової допомоги індексація пенсій у 2024 році може не відбутися. Міністр вирішила заспокоїти всіх пенсіонерів, які отримують пенсію за віком, заявивши, що більшість надходжень до Пенсійного фонду – це внутрішні надходження, які забезпечують українські платники, зокрема військові.

Чи буде поліція роздавати повістки: україцям пояснили болюче питання

Поліція України / фото
Поліція України / фото

В Україні виникла суперечка щодо ролі поліцейських у роздачі повісток призовникам на військову службу. Іван Вигівський, голова Національної поліції України, висловив думку, що поліцейські не повинні брати участь у цьому процесі. Він стверджує, що ведення подібної діяльності змішує їхні функції, оскільки поліція вже бере участь в інших важливих аспектах підтримки громадської безпеки. Глава звернув увагу на те, що поліція зараз зайнята документуванням кримінальних злочинів та допомогою в організації мобілізації, і додав, що втручання у роздачу повісток розбавить їхні основні обов'язки.