Українка поскаржилася до ПриватБанку, що її чоловікові нарахували 100 тисяч гривень пені за кредит, який він ніколи не брав. Відповідне звернення опубліковано на порталі "Мінфін".

Жінка стверджує, що її чоловікові нарахували 100 тисяч гривень пені за кредит на 30 тисяч гривень, яку він нібито оформляв у 2020 році. Проте насправді, за словами українки, грошей від ПриватБанку чоловік не брав.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Моєму чоловікові приват банк нібито видав кредит у розмірі 30 тис. грн. який він не брав. Жодних підписів він не робив. І на цю суму нарахували 100 тис. грн пені", - поскаржилася українка.

З сім'єю вже зв'язалася виконавча служба з вимогою погасити заборгованість перед "ПриватБанком", про яку вони почули вперше.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Виконавча служба вже бігом надіслала папірець. Мовляв, платіть. А що платити коли людина не брала цей кредит! Допоможіть! На адвоката грошей немає! І так виживаємо зараз як можемо”, - додала жінка.

У ПриватБанку відреагували на скаргу та порадили звернутися до служби підтримки, щоб з'ясувати ситуацію зі спірними операціями.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, клієнти "ПриватБанку" скаржаться на відсутність виплат за акцією: запрошують взяти участь лише особисто.

Також наш портал інформував, підсовують тільки "сміття" – клієнти "ПриватБанку" скаржаться на стан доларових купюр.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, гроші та комісію зняли, а готівку не видали: клієнтка Монобанку залишилася без коштів, але з обіцянками банку.