Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які під час походу в магазин чи на ринок уважно стежать за змінами цінників на головні продукти харчування, є одразу кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети оновили цінники на мінеральну воду, газування кока-колу та різні види соку.

Варто відразу відзначити той факт, що перед приходом святкових днів ціни на смачну чи корисну рідину у супермаркетах продовжують підвищуватись.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

Вартість мінеральної води

Згідно з відкритою інформацією, станом на 22 грудня, мінеральна вода марки "Моршинська" слабогазована, якщо порівнювати з минулим місяцем, підвищилася на кілька копійок, до 20,95 грн. за півтора літра.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Ціни на мінералку, скріншот: Minfin
Ціни на мінералку, скріншот: Minfin

Вартість солодкої газованої води (кока-коли)

Ще одна позиція, яку українці радо беруть на святковий стіл - кока-кола. Газування трохи додало в ціні – до 44,87 грн за 1750 мл.

Ціни на кока-колу, скріншот: Minfin
Ціни на кока-колу, скріншот: Minfin

Вартість соку

Сік Rich яблучний підвищився в ціні на 2 копійки, до 62,90 грн/л. Торгова марка наш сік мультивітамін з м'якоттю продається по 36,90 грн за 950 мл, що трохи дешевше, ніж минулого місяця.

Ціни на сік, скріншот: Minfin
Ціни на сік, скріншот: Minfin

Нагадаємо, в Україні перед святами "полегшали" цінники на свинину та сало: від 180 грн/кг.

Раніше повідомлялося, домашня випічка стане не "по кишені": у магазинах встановили нові ціни на борошно, цукор та маргарин.

Також, супермаркети потішили новими цінами на консервацію: скільки тепер коштує кабачкова ікра, мариновані огірки та гриби.