Вартість популярних продуктів змінюється щотижня і не завжди їх ціна збільшується. З настанням зими та наближенням свят, попит на фрукти збільшився, тому потрібно бути в курсі цін на улюблені товари.

Актуальні дані про вартість апельсинів, бананів та ківі розміщені на порталі Мінфін та сайті zakaz.ua.

Лимони, банани та виноград
Лимони, банани та виноград

Ціна апельсинів

Вартість апельсинів залежить від сорту. Середня ціна звичайних апельсинів 74,90. При цьому цінники в різних торгових мережах відрізняються подекуди на понад 50 гривень. Найдорожче можна купити в Варусі за 109,90, тоді як найнижча ціна в Ашані - 49,90 гривень. Апельсини Туреччина в середньому коштують 57,65 грн за кілограм. А от за апельсини преміум заплатити доведеться більше - 65,95 грн.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Ціни на апельсин. Фото: скрін Мінфін
Ціни на апельсин. Фото: скрін Мінфін

Вартість бананів

За 1 кілограм бананів в середньому доведеться віддати 64,17 гривні. Найдешевше вони коштують в Метро 62,90 грн, а найвища вартість в Новусі - 64,99 грн. В порівнянні з листопадом, вартість цього фрукту виросла майже на 11 гривень.

Ціни на банани. Фото: скрін Мінфін
Ціни на банани. Фото: скрін Мінфін

Ціна ківі

Вартість ківі залежить від сорту. Загалом за 1 кілограм ківі доведеться заплатити від 99,90 грн до 209,90 грн в торговій мережі Варус. Найдешевше коштує ківі звичайне, а от найдорожча ціна ківі Голд.

Ціна ківі в Варусі. Фото: скрін заказ.юа
Ціна ківі в Варусі. Фото: скрін заказ.юа

В Метро кілограм ківі звичайного коштує дешевше - 94,90 грн. А от кілограм найдорожчого Голд коштує 262,40 гривні.

Ціна ківі в Метро. Фото: скрін заказ.юа
Ціна ківі в Метро. Фото: скрін заказ.юа

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, м'ясна нарізка спустошить гаманець: в скільки обійдеться популярна закуска на новорічному столі

Раніше портал Знай інформував, по 7 гривень за штучку: озвучено новорічні ціни на курячі яйця

Також наш портал повідомляв, запасайся поки дешево? Українцям розповіли, що буде з цінами на гречку