Благодійний фонд TBPeopleUkraine найближчим часом почне надавати адресну допомогуу вигляді сертифікатів на продукти харчування та предмети гігієни для українців, які зіткнулися з діагнозом туберкульозу.

Новину про видачу сертифікатів було опубліковано на їхній Facebook-сторінці.

Організація встановила систему моніторингу, завдяки якій спромоглася отримати дані про людей, які проходять лікування від цього захворювання.

Хвороба. Фото: скрін youtube
Хвороба. Фото: скрін youtube

Сертифікати будуть надіслані українцям, які проживають у кількох областях країни, включаючи Харківську, Одеську, Житомирську, Чернігівську, Запорізьку, Полтавську, Закарпатську, Черкаську та Дніпропетровську області.

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Кожен, хто зіткнувся з туберкульозом, може звернутися за допомогою. Для цього необхідно скласти запит, вказавши не тільки про бажаний сертифікат, а й про підтримуюче лікування, додаткову діагностику або консультації. Звертатися можна за номером або через систему моніторингу #OneImpactUkraine.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Організація наголошує на важливості своєчасної допомоги для забезпечення гідних умов життя, особливо для людей, які проходять лікування від туберкульозу. Переривання терапії може призвести до серйозних негативних наслідків, включаючи погіршення стану здоров'я та появу резистентності до ліків.

Співпраця з Новою Поштою дозволить швидко доставити сертифікати на продукти та засоби гігієни по всій Україні, допомагаючи людям, які потребують адресної підтримки.

Також наш портал інформував, найцінніший капітал – люди: як Київський КПК підтримує понад 2 тисячі працівників під час війни

Знай.ua розповідав про те, що напруга скаче, а нарахування йдуть у повному обсязі: українців попередили, що потрібно робити

Вам слід дізнатися, наступний удар по гаманцю: чому ліки стануть дорожчими