Сім'ї українців, які виховують маленьких дітей, можуть отримати гуманітарну допомогу від міжнародного благодійного "Сімейного Фонду". Умови отримання необхідних речей оприлюднили на instagram-сторінці організації.

Сім'ї з дітьми, які мешкають у Харкові, можуть розраховувати на добротну допомогу від благодійного фонду. Допомога надається у вигляді дитячого харчування – суміші, пюре, каші. Також видаються памперси різних розмірів та ліки.

Українці з дітьми / фото: відкриті джерела
Українці з дітьми / фото: відкриті джерела

Крім того, батьки можуть підібрати необхідний одяг як для себе, так і для дитини. Є дитячий одяг для різного віку. Фонд також видає взуття, іграшки та книги.

Умови отримання допомоги

Звернутись по допомогу можуть як внутрішньо переміщені українці, зареєстровані у Харкові, так і місцеві жителі. Важливий нюанс - фонд не здійснює адресну доставку та не надсилає допомоги в інші міста. Отримання можливе лише за особистого звернення.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

Гуманітарна допомога для дітей. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога для дітей. Фото: скрін youtube

Куди звертатися

Гуманітарна допомога видається з понеділка по п'ятницю, з 10:00 до 16:00. Адреса: м. Харків, вул. Алчевська 17, вхід до арки, скляна будівля. При собі потрібно мати свідоцтво народження дитини.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям, які опинилися у скрутному становищі, подадуть руку допомоги: що можна отримати.

Також наш портал інформував, міжнародні гуманітарні організації допоможуть українцям пережити зиму: що дадуть.

Крім того, ми писали, рука допомоги для сімей з дітьми: як отримати речі, без яких не обійтися взимку.