Через повномасштабну війну багато українців опинилися в дуже складних життєвих обставинах і потребують елементарного. Так, частина громадян зможе отримати безкоштовну допомогу від Товариства Червоного Хреста України. Про це йдеться на facebook-сторінці організації.

Зима – складний період для всіх українців, адже на вулиці стає холодно і одним із головних питань стає обігрів житла. Не у всіх є централізоване опалення, тому Товариства Червоного Хреста України ініціювало видачу печей-буржуйок.

Буржуйка. Фото: скрін youtube
Буржуйка. Фото: скрін youtube

Хто може отримати допомогу?

Черкаська обласна організація Товариства Червоного Хреста України підготувала печі-буржуйки для внутрішньо переміщених громадян, які мешкають у Черкасах та області.

Головна умова для отримання допомоги на зиму - обов'язкове встановлення та використання пічки. Кожен, кому видадуть буржуйку, буде зобов'язаний надати фотозвіт.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Буржуйка. Фото: скрін youtube
Буржуйка. Фото: скрін youtube

Як отримати?

Українці можуть зареєструватися на отримання безкоштовної печі-буржуйки за цим посиланням. Після заповнення форми із претендентом зв'яжеться представник організації для уточнення всіх деталей.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, різдвяна допомога для пенсіонерів: на яку підтримку можуть розраховувати літні українці.

Також наш портал інформував, українців забезпечать медикаментами, їжею та іншими важливими речами: як отримати безкоштовні набори.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям почали надавати гуманітарну допомогу відразу в 9 областях: як подати заявку.