Оператор мобільної мережі Lifecell створив платформу, на якій можна надати та отримати допомогу за допомогою додаткових послуг (гігабайти інтернету, хвилини, SMS).
Про це повідомили на Facebook-сторінці оператора.
Сьогодні надважливою для українців залишається необхідність завжди бути на зв'язку, мати можливість зателефонувати близьким, знайти роботу чи отримати доступ до інформації та послуг, які можуть полегшити життя.

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube
Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

«Подвійно добродійно» — це акція від Lifecell, яка дозволяє надавати гігабайти та хвилини нужденним і отримувати допомогу від тих, хто готовий підтримати. Lifecell, у свою чергу, подвоїть надану допомогу та нарахує вдвічі більший обсяг послуг або збільшить термін дії пропозиції, повідомляють на сайті компанії.

Щоб надати допомогу:

1. Перейдіть до розділу «Допомога» на сайті оператора або наберіть *898# .
2. Виберіть один із запропонованих пакетів та спосіб оплати: з мобільного рахунку або з банківською карткою.
3. За допомогою оплати з банківської картки будь-яка людина може долучитися до ініціативи, а не лише абонентам lifecell.
4. Сплачений пакет з'явиться як доступний пакет для відвідувачів розділу «Отримати допомогу».

Lifecell, фото: biz.today.ua
Lifecell, фото: biz.today.ua

Щоб отримати допомогу:

Перейдіть до розділу «Отримати допомогу» та виберіть одну з доступних пропозицій (або наберіть *898#).

Зверніть увагу, що при нарахуванні пропозиції з вашого мобільного рахунку буде списано 1 копійку. Якщо на рахунку нуль, ви не зможете виконати замовлення допомоги.

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще
Наприклад, ви розмістили на дошці допомоги 5 ГБ, lifecell подвоює цю допомогу та налічує отримувачу 10 ГБ. За відсутності розміщених пакетів послуг lifecell розмістить на дошці кілька пакетів об'ємом 1 ГБ інтернету. 1 ГБ можуть отримати абоненти, на основному особовому рахунку менше ніж 500 МБ інтернету.
Акція «Подвійна доброзичливість» (далі «Акція») діятиме до 9 серпня 2024 року включно на всій території України (крім тимчасово окупованих та неконтрольованих територій).