У Дніпрі чоловік намагався спалити власну бабусю. Про це, спираючись на власні джерела, розповіли у виданні "Дніпро оперативний".

Повідомляється, що 8 листопада в Дніпрі на проспекті Героїв, 9 була зафіксована пожежа в квартирі на шостому поверсі дев'ятиповерхового будинку. В результаті події постраждала 85-річна господиня квартири.

На місце події прибули кілька бригад рятувальників, поліція і швидка допомога. Господиню квартири вдалося врятувати. Її терміново госпіталізували і зараз пенсіонерка знаходиться а міській лікарні №4. Медики встановили попередній діагноз постраждалої-отруєння продуктами горіння. Про її стан інформації не повідомляли.

Автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook поліція Дніпропетровської області
Автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook поліція Дніпропетровської області
автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook поліція Дніпропетровської області

В результаті пожежі постраждала квартира жінки і домашні речі на площі 10 квадратних метрів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пізніше правоохоронці затримали 37-річного чоловіка, який припадає онуком 85-річної постраждалої. Він зізнався, що скоїв підпалив квартири своєї бабусі.

Для з'ясування обставин чоловіка доставили у відділення поліції, після чого викликали медиків, які госпіталізували його в обласну психіатричну лікарню.

Автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook Національна поліція України
Автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook Національна поліція України
автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook Національна поліція України

Нагадавши, у Польщі п'яний українець напав на земляка з ножем: святкував Новий рік "Як вдома"

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Італії трагічно загинула українка, рідні благають про допомогу: "Хочемо поховати будинки"

Також, "Знай.uа" писав, у Хмельницькому померла жінка, яку живцем підпалив рідний брат: "Медики боролися тиждень"