У Дніпрі невідомий чоловік стріляв по перехожих з пневматичної зброї, а також вистрілив сусідові в пахову область.

Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела.

Повідомляється, що інцидент стався в п'ятницю, 1 січня, в гуртожитку на проспекті Олександра Поля, 80Б. Один з жителів гуртожитку стріляв по перехожих з пневматичної зброї, а також вистрілив своєму сусідові в область паху. Решта жителів боялися виходити з будівлі, тому викликали на місце правоохоронців.

Проспект О. Поля / фото: Дніпро оперативний
Проспект О. Поля / фото: Дніпро оперативний

Коли поліція прибула в гуртожиток, Стрілець закрився в своїй кімнаті і погрожував, що продовжить стрілянину, якщо хтось буде до нього підходити. Після такої заяви правоохоронці приступили до плану "Грім", в ході якого і затримали хулігана.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На місці події поліція виявила патрони, гільзи і газовий балон. Зловмисника забрали до райвідділу, а для постраждалого сусіда викликали бригаду швидкої допомоги. На щастя, він не отримав серйозних травм.

Нагадаємо, що у Дніпрі в новорічну ніч у 10-річної дівчинки в руках вибухнула петарда.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі медики врятували 11-річного школяра з Кам'янського, якого 22 грудня збив потяг. За словами лікарів, хлопчик вийшов з коми і почала дихати самостійно.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі горе-піротехнік отримав заряд феєрверків у живіт, але не здався.