В Одесі буйний відвідувач супермаркету ображав покупців і побив поліцейського, який намагався його заспокоїти.

Про подробиці події розповідає видання "Думксая", посилаючись на інформацію з поліції.

Повідомляється, що інцидент стався вночі в середу, 30 грудня, в супермаркеті "Сільпо", розташований на вулиці Академіка Філатова, 1. Чоловік 1993 року народження поводився неадекватно, катався на візку в залі супермаркету і нецензурно висловлювався на адресу покупців.

Заспокоїти буйного хлопця зважився 25-річний співробітник охорони поліції, який на той момент був на чергуванні. У відповідь на зауваження правоохоронець отримав від покупця удар по голові. Охоронець заробив закриту черепно-мозкову травму та забої м'яких тканин чола.

Буйного порушника затримали і доставили в Київське районне відділення поліції. За фактом події правоохоронці відкрили кримінальне провадження згідно частини 2 статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 5 років.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Постраждалого поліцейського доставили в місцеву лікарню і надали необхідну допомогу.

Нагадаємо, що в АТБ відбулися карантинні бої через маску.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові на проспекті Московському сталася бійка. 30-річний чоловік побив пенсіонера за те, що той заступився за жінку.

Також Знай.иа писав, що покупців АТБ жорстоко побили за кілька пляшок пива: охорона і поліцейські не розбиралися.