У Дніпрі водій маршрутки №88 відмовився везти дівчинку за пільговим квитком, побачивши, що вона є ученицею ліцею, а не школи.

Про це розповіла мама Наталія Мазур в групі "Міський транспорт Дніпра" в Телеграм.

Водій аргументував відмову тим, що в ліцеї платять стипендію. Дніпрянка Наталія Мазур поскаржилася на неправомірні дії маршрутника. Мати дівчинки обурена і просить розібратися в ситуації.

"Велике прохання донести до всіх водіїв, що ліцей — це та ж школа І стипендій там немає. А учень під час руху повинен стежити за безпекою і кишенями, а не пояснюватися перед водієм або фотографувати його дані на візитці"— обурена Наталія Мазур.

скріншот
скріншот

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадуємо, з нового навчального року в Дніпрі для школярів встановили безлімітний безкоштовний проїзд. У маршрутках учні мають право на 25%-ву знижку при пред'явленні учнівського квитка.

Раніше ми писали, в місті Кривий Ріг водій маршрутки № 83 не пустив дитину в салон, тому що у того не було маски. Такий вчинок викликав неоднозначну реакцію у городян.

Мешканка Кривого Рогу Ольга, стверджує, що в салоні вже сиділи люди без масок, та й сам маршрутник не надів маску правильно (вона висіла у нього під носом). Ольга повідомила водієві, що діти можуть їхати без масок.

Водій не зміг ніяким чином пояснити своє рішення. У підсумку дитина не змогла доїхати додому на цій маршрутці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Франківську знахабнілий маршрутник вигнав дитину з салону - майже годину на холоді

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Львові маршрутник викинув школяра, що плаче, за борт: "ідіот!"

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі маршрутник-хам залишив дитину плакати на зупинці