У Дніпрі чоловік незаконно відібрав квартиру у жінки-інваліда. Детальніше про це розповідає Telegram-канал "Х * * вий Дніпро".

Читайте Знай в Google News!

Дніпрянка Надія є інвалідом - вона пересувається на дощечці, у неї є психіатричний діагноз і її часто бачили в нетверезому стані. Місцеві жителі відзначають, що Надія дуже добра людина і любить тварин – її завжди по району супроводжували і захищали бездомні собаки, чекали її біля під'їзду вранці.

Більше півроку жителі району не бачили жінку. Як виявилося, її вигнали з квартири і тепер вона вимушено проживає в лікарні.

Як розповіла адвокат Юлія Сегеда, дізналася вона про це взимку. На той момент квартира жінки вже була перереєстрована на невідомого чоловіка, який вже почав робити ремонт в новому житлі. Звичайно ж, жінці не дозволили там проживати, ніхто їй нічого не віддав, а сам чоловік ніколи не був близький з надією.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Надія / фото : t.me/hyevuy_dnepr
Надія / фото : t.me/hyevuy_dnepr

Адвокату вдалося з'ясувати, що напередодні "угоди" Надія повернулася додому і виявила у своїй квартирі двох чоловіків, які рилися в її речах. Коли вона поцікавилася, що вони там роблять, вони відповіли: "обшук". Один з тих чоловіків тепер проживає в квартирі. Після такого "обшуку" у жінки зник паспорт і документи на квартиру.

Крім надії в квартирі проживав ще її брат. Однак, він загинув у пожежі, яка з незрозумілих причин почалася після "обшуку". Надії тоді вдалося вижити - її врятували сусіди.

Юлія Сегеда розповіла, що чоловіка, який зараз проживає в квартирі Надії, раніше часто бачили біля під'їзду. Він привозив жінці та її братові алкоголь. У день пожежі він також знаходився неподалік.

Тепер же невідомий забрав собі квартиру, при тому, що надії належала лише 1/3 її частина. Тобто чоловік зміг перереєструвати на себе тільки цю 1/3.

Зараз справою зайнялися правоохоронні органи і адвокат Надії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що молодий українець став інвалідом через друга, потрібна термінова допомога.

Як повідомляв портал Знай.uа, українець виховує трьох дітей з інвалідністю після смерті дружини.

Також Знай.uа писав, що у Києві відморозки жорстоко побили ветерана АТО.