Стало відомо про те, що в Дніпрі відомий волонтер «баба Люда» потрапила в лікарню. Нічого не пам'ятає.

Таким чином, повідомляється, що в Дніпрі відомий волонтер потрапила в лікарню. Жінці далеко за 80 років, і частково втратила пам'ять і свідомість. Зараз їй як ніколи самій потрібна допомога і підтримка від небайдужих. Про це стало відомо завдяки повідомленню Анни Широкової.

У Дніпрі і у всій області знають практично все про Людмилу Савченко, або як її всі звикли називати «баба Люда». Вона збирала гроші на фрукти, печиво, а також віднесла їх до шпиталю.

У будь-яку погоду вона продавала на вулицях скромні букети ромашок, приходила до поранених бійців, співала їм пісні, і просто за ними доглядала.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зараз Людмила Савченко перебуває в лікарні №2 на проспекті Нігоян. Вона потерла свідомість, і частково пам'ять. Зараз їй потрібні памперси, домашнє молоко, яке вона шалено любить.

Патріотка знаходиться у важкому стані і потребує вашої допомоги.

Нагадавши, Знай писав, що на Тернопільщині сталася чергова ДТП, в якій постраждав чоловік. У Кременецькому районі 5 жовтня сталася аварія. Повідомлення на гарячу лінію рятувальників надійшло близько 9: 16 години.

Також Знай повідомляв, що у Тернопільському перинатальному центрі» Мати і дитина " лікарі прийняли пологи у молодої жінки з інвалідністю. Вона народила на світ здорового хлопчика. Жінку перевели у відділення інтенсивного виходжування новонароджених, так як допомога потрібна була малюкові і наймолодшій мамі.

Нещодавно Знай передавав, що 4 жовтня ввечері на гарячу лінію 103 надійшов виклик, в якому повідомлялося, що в Тернополі біля школи №14 побили молодика.