У Дніпрі школярка, яка нещодавно "прославилася" фотографією з відрубаною головою кота, опублікувала новий знімок – цього разу з головою птиці. Але після розгляду і роботи з психологом знову взялася за своє.

Як розповідає волонтер Марія Матюшенко, дівчинка продовжує на своїй сторінці в Instagram публікувати моторошні фотографії. З нею повинні були працювати психологи і соціальні служби, але поки що ніяких результатів це не принесло.

Так, вчора школярка поділилася знімком, на якому була голова ворони. У публікації вона повідомила, що вранці говорила з другом-веганом, а потім частина відрубаної птиці з'явилася у неї вдома. Підліток також уточнила, що "минулі три черепи так не смерділи".

Волонтер Дарина Медведєва каже, що в поліції її запевнили, що дівчинка перебуває у них на контролі і що вона залякана дитина, яка навіть плакала у відділенні. Також з'ясувалося, що дівчинку вже виключили зі школи.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Поліція мені дала звіт, що нібито з дівчинкою працюють, її до речі звуть Маша, що вона працює з лікарями , що вона на контролі, прям тиха залякана дитина, яка голову схилила і прям плакавла у відділенні",- розповіла Дарина.

Відзначимо, що школярку поки що не можуть притягнути до відповідальності, так як вона неповнолітня. Раніше її батьки отримали штраф за дії дочки, але за повторне порушення він може бути більше.

Почалося все з того, що в Instagram дівчинки помітили фотографію, де вона в масці тримає на ножі котячу голову. Також на сторінці були інші Лякаючі фото – з черепом, з кривавими написами на грудях. Як пізніше стало відомо, дівчинкою була учениця 9-го класу однієї з дніпровських шкіл.

За словами волонтерки Дар'ї Медведєвої, школярка стверджує, що відрубану голову кота вона знайшла і вирішила з нею сфотографуватися. При цьому однокласникам дівчинка розповіла, що це було опудало.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Шкуродерка із Запоріжжя задумала десятки тварин і спробувала вийти сухою з води-адвокат не допоміг

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Дніпром коп-шкуродер по-звірячому розправився з беззахисним псом, на вила - і в багаття

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, замучивши до смерті-рятувати вже було нікого