У Дніпрі 17-річна дівчина розбилася на смерть, вистрибнувши з балкона багатоповерхового будинку.

Про це передає "Дніпро Оперативний".

Трагедія сталася ввечері 17 жовтня на вулиці Гладкова. Як повідомили поліції свідки смертельної події, з балкона багатоповерхового будинку № 3 випала дівчина — було чути тільки звук удару тіла об землю. Ніяких криків або попередньої сварки свідки не чули.

На місце події викликали швидку та поліцію. Приїхали медики лише констатували смерть молодої дівчини. Особа 17— річної дівчини, яка розбилася була встановлена - вона була студенткою 1-го курсу одного з вузів Дніпра. Як виявилося, неповнолітня вистрибнула з балкона, розташованого на 11-му поверсі.

Також в її мобільному телефоні було виявлено повідомлення, яке вказує на те, що вона могла покінчити життя самогубством. Всі обставини та деталі трагічної події встановлюють правоохоронці.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео

Нагадаємо, ночью 8 жовтня, в Дніпрі на Титова, 18а, з вікна випала жінка. Від отриманих травм вона загинула на місці.

Подія трапилася близько 12 ночі. За попередньою інформацією, жінка впала з 16 поверху.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, бригада швидкої допомоги та судмедексперти.

На даний момент невідомо, чи намагалася загибла накласти на себе руки або випала з необережності. Всі обставини того, що сталося будуть з'ясовувати правоохоронні органи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові хлопець викинувся з вікна, знайдені передсмертні записки: "я завинив"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Львові 88-річна пенсіонерка випала з дев'ятого поверху: "шансів не було"

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі 13-річна дівчинка зістрибнула з балкона, залишивши записку батькові: "не можу так жити"