У Дніпропетровській області судитимуть лікаря, яка своєчасно не діагностувала пухлину у пацієнтки, внаслідок чого остання померла. Про подробиці події розповідає Прокуратура Дніпропетровської області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в місті Павлоград, що на Дніпропетровщині. Кваліфікована лікар-рентгенологиня однієї з центральних лікарень в області, що має великий досвід роботи, не побачила на флюорограмі пацієнтки злоякісну пухлину. У медкарточці медик зазначила, що легеневі поля чисті.

Лікарня / скріншот з відео

В результаті такої недбалості лікаря, жінка померла - злоякісну пухлину виявили занадто пізно і допомогти їй вже не змогли.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Павлоградською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт щодо лікаря за неналежне виконання своїх професійних обов'язків внаслідок недбалого до них ставлення, що спричинило тяжкі наслідки для хворого (ч.1 ст. 140 КК України)", — йдеться у повідомленні.

На даний момент судовий розгляд кримінальної справи триває.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі в лікарні Мечникова хворі зіткнулися з навалою тарганів, хамством і вимаганням.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в елітному житловому комплексі виявлені тіла двох молодих жінок 28 і 30 років.

Також Знай.иа писав, що Дніпрянка розповіла страшну правду про коронавірус.