Стало відомо про те, що під Дніпром сімейний лікар обдурив матір хворої дитини. Медики економлять на багатодітних сім'ях.

Таким чином, повідомляється, то в місті Кам'янське багатодітну матір обдурив сімейний лікар. Жінка вирішила зателефонувати на гарячу лінію, щоб відновити справедливість. Про це стало відомо з публікації в соціальній мережі Facebook.

Вона там написала про те, як її обдурив сімейний лікар, і як довелося відстоювати права.

У неї було питання, Чи може вона отримати безкоштовні ліки, на підставі того, що вона багатодітна мати. Їй відповіли жорсткою відмовою, мовляв фінансування немає, і таке було тільки в Радянському Союзі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Після цього вона вирішила уточнити ще й на гарячій лінії, чи покладені їй такі пільги. Після такої скарги, жінці через годину передзвонили з поліклініки і сказали прийти за рецептом. Виявилося, що безкоштовні ліки все таки можна отримати. І покладені вони тільки для дітей.

У коментарях засудили дії лікаря, а Наталі зазначила, що відстоювати свої права потрібно завжди.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Львівські хірурги "воскресили" мозок напівживої пацієнтки, яка нічого не розуміла.

Як повідомляв портал "Знай.иа", У Львові малюкові видалили гігантську пухлину-новий ніс, щасливе життя.

Також "Знай.иа" писав, що у Києві лікарі Інституту раку наживалися на онкохворих, копи розсекретили жорстоку схему.