У Дніпропетровській області в одній з маршруток Кам'янського трапилася зворушлива історія. Пасажирка подякувала військовому в транспорті, у відповідь на незадоволену гримасу маршрутника.

Про це стало відомо з повідомлення в групі "Розумне місто "Кам'янське" у Фейсбуці.

"Сьогодні вранці їхала на роботу, на зупинці "Військкомат" зайшов чоловік у військовій формі з орденами. Водій скривився, коли військовий показав посвідчення ... Ну, маршрутники у нас самі "ображені життям" ... а я просто взяла героя за руку, привітала зі святом і побажала захисту Божого. Військовий віддав честь зі словами: "Служу народу України!”. Я ще довго ревіла... як же мало потрібно людям, які пройшли всі жахи війни, заради нашого мирного життя!Просте "спасибі”,- написала автор поста Тетяна Купрій.

У коментарях багато хто підтримав вчинок Тетяни і також почав висловлювати слова подяки нашим захисникам.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Яка ви розумниця - спасибі, що є такі люди! Читала розплакалася, у самої син військовослужбовець зараз в Ато",- написала Наталія Фролова.

"Слава Героям!!! За останні шість років зробила висновок, що ми, як народ, не гідні того, щоб нам служили!!!" - зазначила Ксенія Сотникова.

Крім того багато хто негативно висловився про дії водія маршрутки:

"Цікаво, завдяки кому цей водій їздить по мирному місту і має можливість годувати сім'ю?Невже 5 чи 7 гривень вирішують долю чи проблему?А людський фактор?Або він не постаріє?І ніхто не знає свого майбутнього!Не треба забувати про це, ми всі гості на цій землі, і тут, на землі потрібно турбуватися про те, де ми опинимося у вічності!"- написала Зінаїда Абрамова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни висадили алею туй в подяку захисникам України: "цінуємо"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Чернівцях увічнили загиблих на Донбасі героїв: "віддали молоді життя за Україну"

Також «Знай.иа " писав, що Дніпрянка з великим серцем доглядає за могилами, на які наплювали навіть родичі: "а хто, як не я?"