Дніпряни обурені неадекватною поведінкою кондуктора трамвая №1-як повідомила пасажирка, у відповідь на прохання зберігати дистанцію та бризнула антисептиком в обличчя дівчині.

Про це вона написала в Telegram-чаті Департаменту транспорту Дніпровської міської ради.

Як написала обурена Дніпрянка Дар'я Білоусова, у кондуктора була спущена маска, і та кашляла.

Одна з пасажирок попросила на неї не кашляти і не стояти поруч, що було цілком нормальним зауваженням, адже вагон на той момент був майже порожнім.

"У неї була спущена маска, вона кашляла. Пасажир попросила на неї не кашляти і не стояти поруч (цілком адекватна прохання), тим більше, що вагон був порожнім. На що кондуктор пішла за своєю сумкою і почала бризкати в обличчя спиртовим антисептиком. Це адекватно? Я сиділа за нею, мені бризки потрапили в око. Питання, хто оплатить мені аптеку через неадекватного кондуктора",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На звернення відреагували в Департаменті транспорту міськради Дніпра. Скаргу дівчата взяли до уваги і пообіцяли провести з кондуктором роботу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві малолітні неадеквати накинулися на кондуктора і влаштували погром: "вгамувала тільки поліція"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі чоловік покусав кондуктора тролейбуса-щелепи як у бульдога

Також «Знай.иа " писав, що Неадекватний дніпрянин увірвався в тролейбус без маски і почав погрожувати водієві-пасажир вгамував буйного ціною своєї руки