Допитливий дніпрянин влаштував фотополювання на незвичайного для мегаполісу звірка - лисицю. Відповідними кадрами Ярослав Чемерис поділився на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Як зазначив автор поста, зафіксувати дикого звірка йому вдалося не на просторах чернігівських лісів або в глухій гущавині, а практично в самому центрі міста-мільйонника. Це сталося в Червоноповстанській балці, розташованої в 100 метрах від перехрестя вулиць Чкалова і Виконкомівської.

Зазвичай в цьому місці Ярослав викопує рідкісних черв'яків для риболовлі, на яких пізніше ловить сома. Цього разу йому вдалося стати свідком незвичайного явища природи. З мисливського інтересу чоловік вирішив сфотографувати обережного хижака на мобільний телефон - лисиця з цікавістю копалася в жменьці сміття.

Лисиця / фото: Ярослав Черемис

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

"Як потрапила лисиця в центр мегаполісу можна тільки здогадуватися. Перше, що спадає на думку, втекла з розплідника або зоопарку. Але я б не поспішав з висновками. Зміна клімату, катаклізми, недбайливі дії людини, що знищують природне середовище диких тварин, призводять до подібного колапсу. Коли споконвічно лісові жителі, гнані голодом, залишають, звичні для них місця проживання. І нічого хорошого, нам, людям, це не обіцяє, швидше віщує...", - пише Ярослав Череміс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Кривому Розі фотомисливцю вдалося відобразити в світлий час доби унікальну кажана.

Як повідомляв портал Знай.иа, рибалки з Дніпра витягли на берег справжнього монстра.

Також Знай.иа писав, що у Кривому Розі рибалці на хижу снасть попався величезний сазан.