Дніпровського мера Бориса Філатова під час зустрічі з виборцями облили нашатирем. Сам градоначальник бачить у цьому провокацію від олігарха Ігоря Коломойського.

Про це Борис Філатов написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Тільки що на зустрічі в Чечелівському районі, у дворі на вул. Будівельників, 18 в мене кинули нашатир ",- повідомив Філатов.

Лідер "Пропозиції" впевнений, дана провокація запланована олігархом Ігорем Коломойським з використанням його представників ЗМІ.

"Все це відбувалося під камери «1+1», які «випадково» перший раз вирішили відвідати мою зустріч з виборцями. Коломойський - ти мерзота. І твої "журналісти" теж",- заявив мер.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як зазначив Борис Філатов, після інциденту він продовжив зустріч з місцевими жителями. Також, за його словами, всі четверо нападників були затримані поліцією.

Нагадаємо, на зустрічі з жителями міста мера Дніпра облили зеленкою. Інцидент стався на зустрічі з городянами на Лівому березі за адресою Марії Лисиченко, 11. Борис Філатов відповідав на запитання дніпрян, і несподівано хтось із натовпу запустив у нього бульбашку із зеленкою. Рідина залила сорочку мера, а чоловікові, що стояв поруч, потрапила прямо в обличчя.

Не дивлячись на те, що глава міста "змінив колір", він не пішов із зустрічі і продовжив діалог з городянами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Філатов влаштував у Дніпрі масштабну вечірку в розпал пандемії: "свято від Борі-могильника"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Філатов потужно звернувся до "зеленкометателей": "це хіба те, чого ви домагалися?"

Також «Знай.иа " писав, що Філатов кинув камінь у город Зеленського: "Пора міняти"