Одіозний олігарх Ігор Коломойський намагається висунути на посаду мера Дніпра Максима Бужанського незважаючи на те, що "Слуги народу" дотримуються дещо іншої думки. Детальніше про це розповів політолог Ігор Рейтерович, передає 49000.com.ua.

Напередодні місцевих виборів в партії "Слуга народу" розгорілися гарячі обговорення щодо вибору кандидатів, які очолять міста України. Основним кандидатом на пост мера Дніпра вони бачать Кирила Нестеренко, колишнього бадминтониста. Більше того, голова Дніпропетровської облради Святослав Олійник також схиляється до його кандидатури, оскільки вважає Нестеренко "ручним" депутатом.

Ігор Коломойський / скріншот з відео

Однак у олігарха Ігоря Коломойського інші плани. Незважаючи на те, що Олійник є його давнім соратником і на тлі цього Нестеренко може бути лояльним до нього, він рухає в мери Дніпра іншу кандидатуру. Йдеться про Максима Бужанском. Той, каже політолог, набагато ближче і слухнянішою Коломойському, ніж Нестеренко.

Як наслідок — холдинг олігарха «1+1» розповідає виборцю про лідерських позиціях Бужанського, якщо той піде на вибори.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Народний депутат від «Слуги народу» Максим Бужанський очолює рейтинг електоральних уподобань дніпрян в якості кандидата в мери. Про це свідчать дані «закритій» соціології, зробленої на замовлення штабу партії «Слуга народу» по Дніпру, — такі повідомлення з'являються на підконтрольних олігарху ресурсах.

Рейтинг Бужанського на підконтрольних ресурсах Коломойському / скріншот

Дніпряни ж знають Максима Бужанського завдяки скандалу, в якому він обізвав батьків однієї з шкіл свого округу "долб***ми", годинами за півмільйона і чутками про рукоприкладство на адресу дружини. Більш того, Бужанського раніше розшукували за звинуваченням у рейдерстві. Однак авторів "соціології" та й самого Коломойського це, схоже, не сильно хвилює.

Нагадаємо, що Борис Філатов розповів про наміри уряду щодо аеропорту в Дніпрі.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області призначили нового начальника поліції.

Також Знай.иа писав, що мер Дніпра Борис Філатов прокоментував ухвалення законопроекту про легалізацію грального бізнесу в Україні.