Стало відомо про те, що в Кривому Розі ноутбук вибухнув і спалив квартиру.

Таким чином, повідомляється, що сталося це в четвер, 8 жовтня. У Саксаганському районі сталася пожежа на проспекті Миру, 35. Там горіла квартира на другому поверсі.

Сусіди і рятувальники почали стукати у двері, але, місцевих жителів не було вдома. Після цього фахівці розкрили двері. Потрапили в приміщення. Виявилося, що загоряння виникло в спальні через ноутбук.

Він стояв на настої, і раптом, у нього вибухнула батарея, після цього і виникла пожежа.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Для ФОП вступили у дію нові правила Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що у Львові сталася надзвичайна НП, в одному з будинків міста загорілася пральна машина.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області

Так, стало відомо, що в понеділок, 28 вересня о 18:53 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в місті Львів на вулиці С.Петлюри, 53 на п'ятому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку в квартирі.

На місце події були негайно направлені пожежно-рятувальні підрозділи. Як з'ясувалося по прибуттю на місце події в одній з квартир загорілася пральна машинка.

Нагадавши, на території Національного музею народної архітектури та побуту України (Пирогово) сталася пожежа.

Раніше, у Солом'янському районі Києва, на бульварі Вацлава Гавела 5 липня загорівся Комбінат "Прогрес".

Як повідомляв портал " Знай.Іа", в Києві на проспекті Бандери в бік метро " Почайна" згоріла машина Chevrolet Aveo.