Стало відомо про те, що в Дніпрі зграя бездомних собак напала на дівчину. Намагалася відбиватися щосили.

Таким чином, повідомляється, що в місті Дніпро на дівчину напала ціла зграя собак. Вона весь час намагалася відбиватися як тільки могла. Кадри цього інциденту були зняті на камеру спостереження, які знаходилися в будинку навпроти.

Трохи пізніше, ролик з подією на проспекті Свободи потрапив в мережу. Там видно, що дівчину з усіх боків почали атакувати собаки, тому, вона була змушена відбиватися сумками. Про це повідомляє Інформаційний портал Дніпровська Панорама.

Собак було дійсно багато, близько десяти.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За інформацією комунального підприємства "Зооконтроль", яка була поширена в минулому році, в 2016 році в Дніпрі нарахували 4963 безпритульні собаки, в 2018 — 2 358. Наступний підрахунок обіцяли зробити в 2020 році.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що у вівторок, 22 вересня, в Макарові (селище в Київській області) біля міні-маркету "Фора" зграя бездомних собак накинулася на дитину.

Мама хлопчика розповіла, що собаки покусали праву ногу, живого місця немає від коліна до ступні. Першу медичну допомогу дитині надали в музичній школі, куди він йшов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше пенсіонерку з Прикарпаття запідозрили у нелюдській жорстокості- " виття на все село!"

Як раніше повідомляв портал «Знай.иа», киянам заборонять фото з мавпочками.

Також «Знай.иа " писав, що у Чернівцях шкуродер перетворив нещасного пса на боксерську грушу, сусіди оніміли: "Живого місця немає!"