У Дніпропетровській області, в Кривому Розі, місцева мешканка придбала пачку макаронів, в яких її чекав неприємний сюрприз - мертва миша.

Про це повідомила сама постраждала Юлія Трофименко в групі "Кривий Ріг без цензури" у Фейсбуці.

Як пише Юлія, вона придбала макарони в супермаркеті однієї з відомих українських торгових мереж.

Коли дівчина почала готувати і висипала вміст пачки в каструлю з окропом, то побачила, що разом з макаронами туди впала мертва миша.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Вранці отримала сюрпризик від макарошок - бонус у вигляді сушеної мишки. І це точно не домашня, упаковка була закрита. Приємного мені... Шановні криворіжці! У кожного є своя точка зору з цього питання. Цей пост написаний не для того, щоб закликати Вас не ходити в супермаркет, не для того, щоб мені розповідали про те, як я могла не побачити її в упаковці, як я могла її зварити(не варила я, вона впала в окріп і була вже мертва), а для того, щоб і ви і я були більш уважні!", - написала Юлія.

Дівчина закликає всіх покупців бути більш уважними при покупці продуктів харчування.

У коментарях під постом користувачі висловили свою огиду до цієї знахідки:

" Жерсть.. Фу..", " Боже, який жах!", " Ну за то відразу з м'ясом", " Ви її ще й зварили?", " Фууу, я вибачте мало не ри*анула", " Це жах, що ми їмо?", " Фу жесть. А мені в атб паштет в банку попалися нігті чиї то нарощені", " Млинець. Потрібно їхати в село і вирощувати свою їжу....жерсть".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українець придбав "вигідну" пропозицію у Форі: 30 тухлих яєць з 30

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'янка купила яйце з мерзенним "чоловічком" і прозріла: "це гомункул?"

Також «Знай.иа " писав, що Дніпрянці впарили огидну "вкусняшку" з жуком: "хліб і м'ясо в одному флаконі"