У місті Кривий Ріг Дніпропетровської області понад 20 класів шкіл пішли на самоізоляцію. Місцева влада вважає, що поширення COVID-19 в освітніх установах відбувається через недбалість учнів та їх батьків. Детальніше про це розповіла директор Департаменту освіти і науки Кривого Рогу Тетяна Крипак.

Читайте Знай в Google News!

За словами чиновниці, з 1 вересня всі середньоосвітні установи вийшли на навчання і департамент підготував всі умови для цього.

"Були закуплені дезінфікуючі засоби, рідке мило. Всі педагоги пройшли тестування швидкими тестами. Але, на жаль наші учні спілкуються не тільки в школі і не завжди виконують, і батьки, карантинні вимоги, тому маємо захворюваність і серед учнів, і серед педагогів", — сказала Крипак.

Директор повідомила, що з початку навчального року в школах Кривого Рогу виявили коронавірус серед 8 учнів, 11 вчителів та 3 технічних працівників шкіл. На тлі цього довелося відправити 586 дітей, 13 вихованців дитячих садків, 44 педагога і 17 чоловік технічного персоналу на самоізоляцію. В цілому на карантин вирушило 20 класів шкіл.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тетяна Кріпак про епідситуацію у школах міста

Коментар директора департаменту освіти і науки Тетяни Кріпак з приводу епідситуації у школах міста

Geplaatst door Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради op Donderdag 24 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Дніпрі оштрафували аптеку за торгівлю "вакциною" від коронавірусу.

Як повідомляв портал Знай.иа, у місті Дніпро в магазині ледь не побили жінку за те, що вона зробила зауваження продавцю. Знову скандал через захисну маску.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі школярі та вчителі відмовилися від букетів заради хворої випускниці.