Гімназія, в якій навчався чинний президент України посіла перше місце серед загальноосвітніх шкіл Дніпропетровської області.

Про це повідомляє "Перший Криворізький".

Криворізька гімназія №95, в якій навчався чинний Президент України Володимир Зеленський, зайняла перше місце серед загальноосвітніх шкіл.

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Рейтинг кращих шкіл за результатами ЗНО 2019 з'явився на сайті Освіта.ua. У першій десятці обласного рейтингу 7 шкіл Кривого Рогу і ні однієї з Дніпра.

Рейтинг складався за результатами середнього значення балів ЗНО, отримані учасниками тестування з усіх предметів.

Друге місце в рейтингу займає Криворізький природничо-науковий ліцей. Всього в списку 569 навчальних закладів Дніпропетровської області.

Нагадаємо, для учнів 9-10 класів введуть новий предмет, який навчить фінансової грамотності.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua батька розповіли, в яку суму обійдеться в цьому році зібрати дитину ін школи.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще