Стало відомо про те, що в Кам'янському працівник ДМК став чемпіоном Європи.

Таким чином, повідомляється, що слюсар-ремонтник доменного цеху ДМК є відомим в місті і всій Україні спортсменом. І ось, Дмитро Сорока завоював чемпіонський титул на змаганнях у Харкові.

Сталося це минулого тижня, 19 Вересня. У Харкові пройшов Чемпіонат Європи з армліфтингу. Там прийнято участь понад 60 спортсменів.

Дмитро Сорока виступав у двох дисциплінах: тяга Apollon Axle і виконував вправу - підйом на біцепс Apollon Axle.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У тязі Дмитро посів друге місце, в підйомі на біцепс став чемпіоном Європи, повідомляє тренер спортсмена, працівник ДМК Едуард Аноткін.

Нагадаємо, раніше також стало відомо про те, що спортсменка Івано-Франківського клубу "Альбатрос" Ольга Крикун виборола дві золотих і одну бронзову медаль на особистому чемпіонаті України з плавання на байдарках і каное пам'яті В'ячеслава Сорокіна.

Читайте Знай в Google News!

Тренер дівчини Микола пиріг розповів журналістам, що його підопічна виграла дві золоті медалі в категорії "каное-четвірка класу "мікс" і на дистанції один кілометр — в "каное-двійці ". Крім цього Ольга виграла бронзову медаль в "каное-двійці" на дистанції 500 метрів.

Нагадаємо, раніше "Я-українець!": Беленюка намагалися записати до росіян, борець вибухнув гнівом.

Як повідомляє портал Знай.ІА Зеленський потрапив під роздачу за "засранців", відомий далекобійник пояснив на всю країну - "Вова, ну ти і ССИ * ун"

Також Знай.ІА " писав, Зеленський прозрів на затопленому Прикарпатті українці ридають над зруйнованими будинками - " до болю..."