Стало відомо про те, що під Дніпром бездомний чоловік тероризує все місто. Поводиться агресивно і перевертає сміття.
Таким чином, повідомляється, що в місті Вільногірськ бездомний довів до того, що його бояться не тільки дорослі, а й діти. Про це стало відомо з повідомлення в соціальній мережі Facebook.

Там з'явилася публікація-прохання, в якому жінка звернулася до адміністрації міста Вільногірськ. Місто тероризує бездомний чоловік, і порушує порядок у Вільногірську.

Той смітить, перевертає урни, і поводиться вкрай агресивно. Спить він на ганку магазину, і через це покупці проходять повз цього місця.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Місцеві також зазначають, що контактувати з ним люди, природно, не хочуть, а діти бояться навіть, адже, періодично бездомний поводиться агресивно. Може нагрубити без причини.

Прохання не смітити і піти в інше місце ігнорує. А від самого чоловіка стоїть жахливий запах.

За тиждень на нього було вже два виклики, і ось, днями подзвонили втретє. У коментарях зазначили, що чоловік, нібито з Дніпра і він душевнохворий, а на вулиці залишився з того, що вигнали родичі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві дві школярки ковтнули смертельну дозу " коліс"

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Тернополі знайшли мертву вчительку зі зламаною шиєю, місто в жаху

Також, "Знай.иа" писав, що у Львові помер бездомний, над яким по-звірячому познущалися Підлітки