У Дніпрі на Набережній Перемоги чотири автомобілі потрапили в ДТП через відкритий люк посеред дороги. Про подробиці події розповідає видання "Інформатор".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 19 вересня, близько 23:30. Чотири легкових автомобілі рухалися по Набережній Перемоги з боку центру міста в напрямку кільця на Перемозі. В районі Інфіза всі вони влетіли колесами у відкритий люк в крайній лівій смузі.

У Volksvagen, Renault і Geely пробиті колеса, також є пошкодження кузова. Найсильніше постраждав Daewoo-авто в районі заправки Glusco вилетіло на "зустрічку" і перевернулося. Попередньо, в ДТП ніхто не постраждав. Водії та пасажири автомобілів від медичної допомоги відмовилися.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На місце події прибули співробітники поліції і рятувальники. Кришка валялася в декількох метрах від люка. Правоохоронці огородили дірку, що відкрилася посеред дороги. На даний момент вони намагаються з'ясувати причини події і чому відкритий люк опинився на проїжджій частині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі неадекватний чоловік проткнув себе ножем у протест Володимиру Зеленському.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Дніпром сімейний лікар обдурив матір хворої дитини. Медики економлять на багатодітних сім'ях.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром підліток напав на бездомну людину. Бив колодою.