У Дніпрі чоловік, який просив грошей на хліб, незабаром отримає документи і роботу. Про це розповіли у виданні "Дніпровська панорама" посилаючись на повідомлення в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Дніпрі, на 12 кварталі, біля супермаркету часто знаходиться чоловік, який просить гроші на хліб. При цьому чоловік виглядає охайно і доглянуто.

Читайте Знай в Google News!

“Шановні жителі та гості 12 кварталу цей дідусь часто стоїть біля АТБ, просить на хліб. Допомагайте йому він випадково залишився на вулиці. Не п'є, не курить " - написав Богдан Ярема.

чоловік, який просить на хліб у Дніпрі, фото: Дніпровська панорама

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Публікація не залишилася без уваги місцевих жителів і інабрала велику кількість коментарів. Чоловіка почали активно обговорювати. Деякі зазначили, що він веде асоціальних спосіб життя і не має документів, інші навпаки захищали його сказавши, що в житті може різне статися.

Не так давно стало відомо, що завдяки публікації в соцмережі проблему чоловіки помітили і незабаром він отримає документи і піде на роботу.

"Всім, хто писав негатив присвячується. Дід 19 Вересня отримує паспорт і код. І йде на роботу" - додав Богдан Ярема.

У коментарях Дніпряни були раді такій новині і подякували тим, хто надав допомогу чоловікові.

коментарі до публікації Богдана Яреми: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Прикарпатті на звалищі виявили десятки ікон

Як повідомляв портал "Знай.uа", 9-річний хлопчик з інвалідністю, який жив у парку, втратив маму

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові бездомний влаштував "хостел" під вікнами у городян