Поліцейські Дніпра затримали чоловіка, який має відношення до вибуху гранати в Амур-Нижньодніпровському районі. Про це розповіли на сторінці поліції Дніпропетровської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Дніпрі, 6 вересня, близько 18:00, 35-річний чоловік кинув гранату в бік одного з житлових будинків. У момент вибуху в будинку знаходилися двоє чоловіків, які отримали тілесні ушкодження в результаті події.

Читайте Знай в Google News!

затриманий чоловік, фото: Facebook поліція Дніпропетровської області

На місце події прибули співробітники слідчо-оперативної групи Амур-Нижньодніпровського відділення поліції, рятувальники і співробітники вибухотехнічної служби.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За попередніми висновками експертів, швидше за все чоловік кинув гранату РГД-5.

Правоохоронці затримали злочинця згідно зі ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Згідно з даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ст.15 ч. 2 ст. 115 ч. 2 п. 1,5 Кримінального кодексу України (Замах на умисне вбивство). Триває слідство.

повідомлення поліції Дніпропетровської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві двоє молодих людей, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, жорстоко побили священнослужителя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчина-підліток запізнилася на пару хвилин і отримала "покарання" від таксиста

Також, "Знай.uа" писав, що стало відомо про те, що під офісом президента України був затриманий чоловік, у якого з тобою була граната.