У Кривому Розі засудили чоловіка, який ґвалтував, грабував і вбивав жінок. Про подробиці розповідає прес-служба прокуратури в Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що під суд потрапив 37-річний житель Кривого Рогу, який кілька років тому звільнився з місць позбавлення волі за умовно-достроковим. На шлях виправлення чоловік не став і протягом травня-червня 2018 року здійснював розбійні напади та ґвалтував жінок. Жертвами злочинця стали 6 дівчат віком від 18 до 38 років.

Щоб жертва не пручалася, зловмисник стискав шиї дівчат до тих пір, поки вони не втратять свідомість. Якщо вони незабаром не приходили до тями, то злочинець не хотів задовольняти свою статеву пристрасть і залишав місце події, прихопивши з собою цінні речі постраждалої.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Якщо дівчина приходила до тями після удушення і могла чинити опір, то чоловік її ґвалтував, після чого вбивав. Таким чином підсудний задовольнив свої забаганки неприродним способом з двома дівчатами 2000 і 1997 року народження. Після статевого акту він їх задушив.

Суд підтримав позицію Криворізької місцевої прокуратури №3 і призначив йому покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Кривому Розі в гуртожитку виявили жіночий труп.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі чоловік запропонував патрульним покурити марихуани.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі засудять організаторку наркобізнесу на території колонії.