У Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався. Про подробиці зникнення та прикмети чоловіка розповідають волонтери Facebook-спільноти "Пошук зниклих дітей".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що пропав Дюжник Артем, 06.08.1987 року народження. Він є жителем міста Покров Дніпропетровської області. 29 серпня молодий чоловік відправився в реабілітаційний центр "Нове покоління", проте до нього так і не дістався. З 30 серпня чоловік не виходив на зв'язок з рідними.

Прикмета: коротке каштанове волосся, Худорлява статура.

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Був одягнений у білу футболку з не яскравим малюнком на грудях, сині шорти, чорні гумові шльопанці.

Якщо ви володієте інформацією про місцезнаходження Артема Дюжника або бачили його раніше в місті, прохання звернутися на гарячу лінію поліції "102" або за телефоном: (098) 172-11-84 (Пошук зниклих дітей).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі розшукують безвісти зниклого хлопчика, який пішов купатися на кар'єр, розташований у селі Старі Кодаки Дніпровського району, і не повернувся.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Дніпром в селі Краснопілля озвіріла собака напала на маленьку дівчинку, покусавши їй все обличчя.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі діти закидають камінням міське та приватне майно.