Стало відомо про те, що в Дніпрі пропав офіцер збройних сил України, і вже більше трьох місяців його продовжують шукати.

Таким чином, повідомляється, що в місті Дніпро, вже кілька місяців тривають пошуки військовослужбовця Євгена Сенніка. В останній раз його бачили 19 лютого, і по сьогоднішній день про нього нічого не чутно.

У Дніпрі шукають чоловіка більше трьох місяців, фото: вільний джерело

Як відомо, того дня він їхав на роботу і зник. В останній раз його бачили в районі Березинки на ж/м Фрунзенський, як повідомив інформаційний портал Информартор. Де він зараз і з ким – невідомо. З ним немає ніякого зв'язку, телефон відключений. Рідні та близькі сильно стурбовані станом чоловіка, і вони не знають що їм навіть думати.

Працівники правоохоронних органів попросили придивитися на фотографії, раптом, хтось бачив чоловіка, або ж володіє якоюсь інформацією, де він зараз знаходиться. Ось номери телефонів, за якими можна звернутися в такому випадку: 067-142-40-14 або ж 102.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що раніше співробітники правоохоронних органів заявили про те, що останнім часом все частіше стало пропадати людей, і найчастіше, це підлітки, які йдуть з дому із різних причин. Але, в більшості випадків вони або повертаються, або їх знаходить поліція.

Нагадаємо, раніше на Львівщині зникла згорблена пенсіонерка у фіолетовому халаті.

Як повідомляв портал Знай.іа, у Києві вже кілька днів шукають безвісти зниклого чоловіка.

Також Знай.іа писав, що на Львівщині розшукали 70-річного чоловіка, який зник більше двох тижнів тому.