У місті Марганець Дніпропетровської області художник намалював на автобусній зупинці портрет Віктора Цоя. Відповідними кадрами поділився Олександр Пічурін у Facebook-спільноті "Місто Марганець та Україна".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що барвисте зображення легендарного музиканта з'явилося на стіні зупинки громадського транспорту "Енгельс". Як вдалося дізнатися, художника звуть Паша - це все, що про нього відомо. Як зазначили користувачі Мережі, цей же чоловік розмалював автобусну зупинку і ларьок в селищі Енгельс.

На зупинці в Марганці був зображений портрет Цоя і Рядок з його пісні "Зозуля". На сусідній стіні розташувалася назва його легендарної рок-групи"Кіно".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Місцеві жителі були в захваті від барвистого малюнка, а автор поста зазначив, що завжди мріяв побачити портрет свого улюбленого виконавця на вулицях міста. Деякі користувачі почали цитувати рядки з пісень Віктора Цоя в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Кривому Розі невідомі навмисно псують дитячий майданчик, щоб діти там більше не грали.

Як повідомляв портал Знай.иа, у місті Нікополь небайдужий маршрутник допоміг дітям, які переплутали автобус, дістатися до вокзалу.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром в селі Краснопілля озвіріла собака напала на маленьку дівчинку, покусавши їй все обличчя.