У Дніпрі громадський транспорт проходить ретельну дезінфекцію - миються салони, сидіння, поручні та інше. Детальніше про це розповідається в сюжеті "ДніпроTV".

Читайте Знай в Google News!

З початком пандемії коронавірусу в Дніпрі місцева влада зробила все для того, щоб городяни могли безпечно пересуватися в громадському транспорті. У зв'язку з цим, автобуси і тролейбуси проходять постійну дезінфекцію два рази на день – перед початком зміни і в кінці робочого дня, лише після чого можуть знову відправиться на вулиці міста.

Щодня через миючий комплекс проходить близько 100 одиниць транспорту Депо №1. Двічі на день персонал прибирає електротранспорт за допомогою спеціальної техніки та професійних миючих засобів. Кілька років тому обладнання для прибирання оновили, а з початком карантину місцева влада закупила нові пилосмоки, щоб прибирання стало більш якісним і швидким.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Одне з підприємств Дніпра, яке надає громадський транспорт місту, не має власної мийки, проте дбає про безпеку пасажирів. Компанія найняла клінінгову службу, яка щодня проводить дезінфекцію в автобусах і тролейбусах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маршрутник, який нахамив пасажирці в Дніпрі, приніс свої вибачення.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі бидло-пасажири влаштували смітник прямо в маршрутці.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі скоро вийдуть на маршрути 12 нових автобусів зі Скандинавії.