Дніпро і Дніпропетровська область увійшли до трійки найбільш питущих регіонів України. Про це говорять дані Державної служби статистики України.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в 2020 році українці витратили на спиртні напої близько 3,9 мільярдів гривень. Найбільш питущим містом став Київ. Там місцеві жителі витратили на горілку та інші лікеро-горілчані вироби приблизно 970 мільйонів гривень.

Наступним в антирейтингу став Дніпро і Дніпропетровська область. Згідно з даними Державної служби статистики, Дніпряни витратили на спиртні напої близько 429 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Почесне третє місце посіла Київська область. Там магазини змогли збагатитися за рахунок питущих покупців на 365 мільйонів гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні спостерігається зростання заборгованості роботодавців перед співробітниками. Згідно з даними Державної служби статистики, станом на 1 серпня українські підприємства заборгували працівникам 3,4 млрд грн, що на 8,1% більше, ніж минулого місяця (3,15 млрд грн).

Як повідомляв портал Знай.иа, дослідження показало, що пандемія коронавірусу викликає перехід від громадського транспорту до приватних автомобілів у Сполучених Штатах.

Також Знай.иа писав, що у Харкові пасажиропотік в метро впав на 47%. У січні-липні на Харківщині всіма видами транспорту скористалися 190 мільйонів пасажирів.