У місті Павлоград співробітники виконавчої служби масово заарештовують майно городян, які роками не платили за теплоенергію. Детальніше про це розповідає ПТРК у своїх сюжетах.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що останнім часом співробітники виконавчої служби та працівники "Павлоградтеплоенерго" регулярно здійснюють рейди по квартирах боржників, які роками не оплачували комунальні послуги за тепло.

Якщо під час рейду, комунальникам вдається достукатися в квартири власників, то їм особисто вручають повістку до суду і прохання негайно сплатити борг. Якщо ж господарі не відповідають, то на їх дверях прикріплюють повідомлення і стрічку "майно заарештовано". У разі, якщо боржники не внесуть своєчасну оплату за теплоенергію, комунальні служби на законній підставі зможу продати арештоване майно.

Така інформаційна кампанія проводиться у зв'язку з тим, що "Павлоградтеплоенерго" має розрахуватися з "Нафтогазом" за використання "блакитного палива". Загальний розмір заборгованості міста - близько 142 мільйонів гривень. Щоб отримати можливість розпочати новий опалювальний сезон, тепловикам необхідно сплатити як мінімум 42 мільйони боргу. Якщо боржники своєчасно не сплатять заборгованості, то опалювальний сезон може початися із запізненням.

У Павлограді арештовують майно боржників за тепло

У Павлограді арештовують майно боржників за тепло

Geplaatst door ПТРК - Павлоградська телерадіокомпанія op Vrijdag 28 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі в під'їздах житлових будинків провели дератизацію.

Як повідомляв портал Знай.иа, з-під Дніпра вивозять тонни "золотого" піску, що належить українцям.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі амброзія починає скидати пилок.