В місті Павлоград Дніпропетровської області комунальники конфіскували автомобіль городянина, який заборгував велику суму за воду. Про подробиці події розповідає прес-служба КП "Павлоградводоканал".

Повідомляється, що фахівці підприємства КП "Павлоградводоканал" за результатами своєї роботи здійснили кілька виїздів. Вони наведывали городян, які заборгували підприємству пристойну суму грошей за надання комунальних послуг.

відповідно До затверджених спільними заходами, працівники КП "Павлоградводоканал" наклали арешт на легковий автомобіль боржника. На даний момент транспортний засіб знаходиться на відповідальному збереженні підприємства, а співробітники ведуть оформлення пакету документів, щоб пустити автомобіль з молотка на торгах.

У Павлограді водоканал конфіскував авто у боржника / скріншот з відео

КП «Павлоградводоканал» нагадує, що невиконання боржником вимог судового наказу може призвести (ст. 48 Закону України «Про виконавче провадження») до арешту коштів, а також рухомого і нерухомого майна боржника з подальшою їх реалізацією.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Прес-служба водоканалу зазначила, що співробітники підприємства щодня ведуть роботи по відключенню послуг водопостачання в будинках абонентів, які мають великі заборгованості. Вони посилаються на норму Закону України "Про житлово-комунальні послуги".

Щоб запобігти конфіскацію майна або відключення комунальних послуг, необхідно сплатити заборгованість до того, як справа дійшла до примусового виконання або відключення відповідних послуг. Якщо абонент не має можливості сплатити заборгованість цілком, то є можливість укласти договір про реструктуризацію і виплачувати суму частинами.

Нагадаємо, що в Дніпрі біля автобуса громадського призначення відвалилося колесо прямо на ходу.

Як повідомляв портал Знай.иа на Дніпропетровщині через обвал ґрунту загинуло двоє людей.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі на ринку продали тухлу птицю.