У Дніпропетровській області потяг збив автомобіль. Про це розповіли у виданні "Прихист".

Повідомляється, що 29 серпня, на об'їзній дорозі в Нікополі автомобіль виїхав на колію і не помітив поїзд в результаті чого сталося ДТП.

Читайте Знай в Google News!

За кермом автомобіля була жінка, яка розповіла, що її засліпило сонце і вона не помітила потяг, що рухається.

Після зіткнення потяг протягнув автомобіль вздовж колії цілих 43 метри. Але на щастя, в результаті події ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На місце аварії прибули співробітники поліції, які з'ясовують всі обставини події. В даний момент рух по об'їзній перекрито.

До публікації додали кілька знімків, на яких можна побачити невеликий автомобіль червоного кольору, в який врізався потяг.

потяг збив автомобіль, фото: Прихист

потяг збив автомобіль, фото: Прихист

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Закарпатті легковик "роззувся" на ходу. У автомобіля марки Peugeot Partner з невідомих причин під час руху відпала задня вісь з обома колесами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Тернопільщині сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала дитина, а водій зник.

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині BMW та Opel не поділили дорогу-синок у морзі, мама з татом у лікарні