У Дніпрі в середу, 26 серпня, на пішохідному переході легковий автомобіль на смерть збив літню жінку. Про подробиці події розповідає видання "Інформатор".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався на Донецькому шосе приблизно о 12:40. За попередньою інформацією, легковий автомобіль BMW рухався по Донецькому шосе з боку проспекту Миру по крайній лівій смузі. У цей момент дорогу переходила Літня жінка, 1951 року народження.

Перед тим, як перейти дорогу, загибла уважно оглянулася і почекала, поки проїжджаючі машини почнуть пригальмовувати. Вже в кінці пішохідного переходу на шаленій швидкості пронісся BMW, який відкинув жінку на кілька метрів вгору.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На місце події негайно направили бригаду швидкої допомоги. По приїзду медики намагалися реанімувати постраждалу, проте отримані травми виявилися несумісними з життям. Жінка померла на місці.

Свідки події передали свідчення співробітникам поліції. Правоохоронним органам належить розібратися в подробицях події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі рятувальники допомогли чоловікові, який опинився під завалами покинутого будинку.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі співробітники патрульної поліції затримали чоловіка, який пограбував 92-річного старого.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі на одному з житлових масивів жителі скаржаться на звалище, яке утворилося у дворі їхнього будинку.