У Дніпрі на житловому масиві Ігрень автомобіль збив чоловіка, внаслідок чого в останнього відірвало ногу. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 10 серпня, на вулиці Андрія Сахарова на житловому масиві Ігрень в Дніпрі. За попередньою інформацією, легковий автомобіль Volkswagen Polo рухався на високій швидкості по вказаній вулиці в районі будинку № 78-а.

У цей момент чоловік близько 40 років переходив дорогу в районі пішохідного переходу. Відзначається, що на місці події тільки недавно поклали нове асфальтне покриття і розмітку на дорозі ще не нанесли.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

В результаті зіткнення з Volkswagen, чоловік відлетів на кілька метрів і йому відірвало ногу. Від великої крововтрати він помер ще до приїзду швидкої допомоги.

На місці події працювали медики та правоохоронні органи. Поліції належить з'ясувати всі подробиці інциденту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що правоохоронці затримали чоловіка, який причетний до вбивства молодого хлопця в Нікополі.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі від легкового автомобіля, який рухався на високій швидкості, відлетіла деталь і потрапила в поруч стоїть дитини.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі на Полтавському шосе сталася смертельна ДТП.