В Україні продають новий ЛаАЗ-969М в розібраному стані за нечувану суму. Детальніше про це розповідає портал "ТопЖир".

Читайте Знай в Google News!

Легендарний ЛуАЗ-969М є популярним українським позашляховиком, який на сьогоднішній день коштує не більше 1000 доларів. Однак, нещодавно в мережі з'явилося оголошення, де такий ексклюзив продають за 9500 доларів.

У чому його унікальність?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Справа в тому, що новий ЛуАЗ продають в розібраному стані. На фотографіях він зображений по частинах в дерев'яній коробці - все в кращих традиціях британських спорткарів і зовсім вже ексклюзивних транспортних засобів, які щасливий покупець за доплату може отримати у вигляді конструктора.

Очевидно, саме таку мету ставив перед собою продавець розібраного ЛуАЗа. Якщо подивитися на цей диво-конструктор з технічної точки зору, то це все той же класичний ЛуАЗ-969М. він оснащений 1,2-літровим і 40-сильним двигуном від Запорожця і 4-ступінчастою МКПП.

Такий автомобіль можна оформити собі під замовлення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що після пандемії автомобілістів стане більше.

Як повідомляв портал Знай.иа, легендарну 1965 Aston Martin DB5 вкрали серед білого дня.

Також Знай.иа писав, що Telsa захопила ринок електрокарів у Китаї.