Під Дніпром в селищі Обухівка місцевих жителів турбує той факт, що на одній з приватних ділянок відбувається масштабний забір грунту. Детальніше про це розповіла Лариса Слутська у Facebook-спільноті "Об'єднана Територіальна Громада " Обухівки - Миколаївки.".

Читайте Знай в Google News!

Як написала одна з місцевих мешканок, вже довгий період часу на одній з приватних ділянок відбувається масштабний забір грунту. Вона розповіла, що на території постійно орудують трактори і самоскиди. На початку вони вивезли весь можливий чорнозем, а після чого почали вивозити глину і пісок.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На зазначеній території вже утворився величезний котлован. Ділянка більше нагадує полігон, де видобувають корисні копалини, з накатаною КАМАЗами дорогою серед городів.

Лариса поцікавилася, чи законні дії власника даної ділянки. Адже від його дій страждає не тільки родючий шар грунту, але і існує небезпека відкриття підземних вод і обвал грунту на прилеглих територіях.

Як написала одна з користувачок мережі, посилаючись на українське законодавство, власник земельної ділянки зобов'язаний зберігати родючий грунт і своєчасно повідомляти у відповідні органи про проведення будь-яких робіт. Відповідно, дії власника даної ділянки є незаконними.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі амброзія починає скидати пилок.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в під'їздах житлових будинків провели дератизацію.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі на дні водойми виявили грантомет.