ІУ Кривому Розі городян попереджають про небезпечного чоловіка, який нападає на людей з ножем і жорстко б'є. Детальніше про це розповідає криворіжанка Оксана Шапарнєва в Facebook, передає 0564.ua.

Читайте Знай в Google News!

Як розповіла мешканка міста, вже протягом 5 років гуляючі в парку Богдана Хмельницького (Соцмісто) змушені стикатися з неадекватним чоловіком, який нападає на людей з холодною зброєю. Переважно жертвами неадеквата стають жінки і літні люди з дрібними породами собак.

"Іншими словами - нападає на тих, хто не може дати йому відсіч. Носить завжди з собою холодну зброю (ножі, металеві великі штирі, шампура, останній випадок - ніж близько 60 см.). Всі ці предмети нелюд використовує відразу ж після словесної лайки ("я вас б**** все одно всіх повбиваю"), жорстоко б'ючи людей", - пише Оксана Шапанева.

Нападник чоловік / фото: Оксана Шапарнева в Facebook

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За весь час жителі зафіксували близько 15 випадків нападів, 6 з яких були зафіксовані в поліції. Однак, заяви постраждалих ніколи не доходили до ЄДРП, а з Металургійного РВВС відправлялися на розгляд дільничному.

Рік тому жителям району вдалося вирахувати особу нападника – ним виявився 74-річний чоловік. Після цього постраждалі написали на нього ще одну заяву, тільки із зазначенням особи і місця проживання.

"Ми всі зітхнули спокійно, з упевненістю, що Е... буде заслужено покараний, але в понеділок, 17 серпня 2020 року, близько 19:00 (його улюблений час нападів), він напав на жінку з дрібною собакою. Напад був здійснено з ножем. Зупинили його і зловили небайдужі чоловіки, які проїжджали на автомобілі Daewoo в районі Льодового палацу, вони ж і викликали поліцію", - розповідає Оксана.

Заява в поліцію знову була написана, проте знову ніякого результату не передбачалося – неадекват продовжує розгулювати на волі і нападати на городян.

"Ми знайшли практично всіх постраждалих, об'єдналися і написали загальну колективну заяву, з 15 підписами свідків. Сьогодні в РВВС нам повідомили, що заява знову ніде не зареєстрована, складається враження, що цього нелюдя просто "кришують". Цього разу ми поставили собі за мету притягнути Е. до кримінальної відповідальності і домогтися його примусової психіатричної терапії".

Кореспондент сайту 0564.ua за коментарем щодо ситуації, що склалася та зазначених у публікації фактів, звернувся до прес-служби Криворізького міськвідділу поліції. Нам повідомили, що зараз опублікована Оксаною Шапарнєвой інформація перевіряється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у місті Кам'янське чоловік до смерті забив свого приятеля в ході побутової сварки.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі чоловік, під час купання в одній з водойм, виявив заряджений гранатомет.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі на території покинутої будівлі виявили мертве чоловіче тіло.