У Дніпрі на території покинутої будівлі виявили мертве чоловіче тіло. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався на території покинутої військової частини на вулиці Короленка. За інформацією джерела, тіло без ознак життя випадково виявив чоловік. За яких обставин це сталося - не повідомляється. Померлий був знайдений зі спущеними штанами, а одна його нога була розірвана.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

На місце події були викликані правоохоронці. Поліції вдалося встановити особу загиблого - ним виявився 37-річний чоловік. Скільки днів минуло з моменту смерті невідомо, правоохоронці з'ясовуватимуть причини та обставини його смерті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі в середу, 26 серпня, на пішохідному переході легковий автомобіль на смерть збив літню жінку.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі потребує допомоги Малятко, яке нещодавно випало з вікна і зараз перебуває в реанімації.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі під час візиту президента Володимира Зеленського побили дівчину, яка хотіла поставити йому кілька запитань. Активістка розповіла, що постраждала вона під час того, як захищала свою бойову подругу