У Дніпрі в неділю, 23 серпня, чоловік жорстоко вбив бездомного і просив сусіда допомогти заховати труп. Про подробиці події розповідає "Дніпро оперативний".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався на вулиці Леваневського, 58. Близько 15:50 в поліцію звернувся стурбований житель будинку, який розповів, що вийшов покурити в під'їзд, як раптом помітив п'яного сусіда. Останній попросив чоловіка йому допомогти винести з квартири тіло вбитої людини в під'їзд. Дещо пізніше в поліцію звернулася мешканка однієї з квартир в цьому ж будинку і розповіла, що в під'їзді знаходиться труп.

На місце події направили наряд поліції. По прибуттю правоохоронці зустрілися із заявником, який провів їх у під'їзд і показав труп. На тілі було видно кілька ножових поранень і відкрита черепно-мозкова травма. Як з'ясувалося пізніше, убитий був 1988 року народження і не мав місця проживання.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того, заявник вказав на сусіда, який попросив позбутися тіла. Поліція обстежила житло підозрюваного, виявивши в ній сліди злочину, які чоловік намагався ретельно приховати: мив підлогу, прав одяг, в якому був. Під ліжком у нього виявили биту, на якій виднілися сліди крові і волосся.

Підозрюваний не розповів правоохоронцям, що сталося. На місце події прибула слідчо-оперативна група для подальших розглядів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Кривому Розі злодій замкнувся в квартирі і погрожував очевидцям.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі на території міської лікарні виявили чоловічий труп двотижневої давності.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в п'ятницю, 21 серпня, з вікна житлового будинку випала однорічна дитина.